Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii editia II 10 octombrie 2017

Numar vizualizari: 3
Categorie eveniment: Conferinta
Localitate: Bucuresti, judetul BUCURESTI, Romania

Cel mai mare eveniment dedicat educației din industria ospitalitãții, la București
Organizația Patronalã a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), organizeazã în data de 10 octombrie The Workshops, la București, cel mai mare eveniment dedicat educației din domeniul HoReCa.
The Workshops este cel mai mare eveniment de profil din acest an, integrând nu mai puțin de 10 seminarii distincte, care se vor desfãșura pe parcursul unei singure zile, și reunește o echipã de traineri formatã din cei mai buni profesioniști din industrie, alãturi de mai mulți reprezentanți guvernamentali, precum Ionuț Mișa, ministrul Finanțelor Publice, Dragoș Petrescu, președinte HORA, Cãlin Ionescu, COO KFC, Pizza Hut, Paul, Hard Rock, Daniel Mischie, CEO City Grill Grup, Andrei Goșu, CEO Ascendis, Florin Godean, CEO Addecco și mulți alții.

Participanții, proprietari și top manageri din industria HoReCa precum și profesioniști din domenii conexe, vor avea astfel ocazia sã afle secretele necesare pentru a-și asigura succesul în lupta cu competitorii.

”Educația este cheia succesului în afaceri. Cunoașterea te ajutã sã nu repeți greșelile celorlalți, sã fii mereu cu un pas în fața lor și sã îți poți face un business plan realist. Pentru cã, în industrie, mai ales dacã ești la început de drum, prima greșealã poate fi și ultima. De aceea, HORA a decis organizarea The Workshops, astfel încât antreprenorii din industrie care își doresc sã fie cu un pas în fața celorlalți sã aibã acces direct la know-how de cel mai înalt nivel. Seria The Workshops vine ca o continuare fireascã a primei ediții a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalitãții, care s-a bucurat de un mare succes. Dacã la Conferințã am identificat trendurile și nevoile industriei, la The Workshops livrãm soluții inovatoare, aplicabile la nivel local și compatibile cu valorile ospitalitãții”, aratã Dragoș Petrescu, Președinte HORA.

Cum sã-ți construiești echipa, cum sã alcãtuiești un business plan de succes, secretele comunicãrii în ospitalitate sau trenduri și soluții performante de dezvoltare a unui multi-unit restaurant sunt doar câteva dintre temele care vor fi abordate în cele cinci workshopuri distincte ale evenimentului: Resurse umane, Business planning, Operațional, Comunicare, Dezvoltare.
”Cunoașterea înseamnã putere în primul rând pentru cã te împiedicã sã faci erori stupide. Antreprenorii din HORECA trebuie sã investeascã mai mult în obținerea de know-how. Avem suficienți profesioniști în HORECA autohtonã de la care sã furãm meserie. Trebuie doar sã fim deschiși sã învãțãm de la ei”, subliniazã Tinu Sebeșanu, președinte de onoare HORA.

Înscrierile la eveniment se pot face pe site-ul workshops.horaromania.org.
Galerie poze
Data: 10 octombrie 2017
Numar participanti: 300
Organizator: HORA
Taxa de participare:

Comentarii despre pagina: