Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Gala Turismului Republicii Moldova 2018

Categorie eveniment: Gala
Localitate: Chisinau, Republica Moldova

Acest proiect are drept scop promovarea turismului autohton la nivel național, prin stimularea participãrii cetãțenilor RM la viața de zi cu zi a industrie turismului.

De-a lungul anilor turismul de incoming (receptor) a fost cea mai slabã ramurã a turismului în RM, fapt ce a creat lungi discuții în rîndul reprezentanților acestui domeniu, mulți punîndu-și întrebarea dacã putem sau nu dezvolta aceastã ramurã a industriei. Prin desfãșurarea acestui proiect, dorim sã demostrãm cã domeniul respectiv se poate dezvolta nu doar în baza turismului de litoral sau cel de munte, care este vast promovat de cãtre alte țãri. Republica Moldova este un stat al cãrui potențial turistic înca nu a fost valorificat, un stat unde autenticul e la el acasã și avem șanse foarte mari de a atrage turiștii atît din Europa, cît și de pe celelalte continente ale lumii, dacã aplicãm o strategie de promovare corectã și stabilim foarte clar domeniului de interes turistic al potențialilor turiști și vizitatori.

Conceptul de Galã a Turismului își propune sã spargã stereotipul despre Republica Moldova ca fiind un stat unde turismul nu este la el acasã. Ori, acest lucru poate fi ușor demonstrat printr-un șir de evenimente, ce de la un an la altul devin tot mai atractive, atât pentru cetãțenii din Republica Moldova, cât și pentru cei de peste hotarele țãrii.

Primul pas pe care ni-l propunem este promovarea destinațiilor turistice la nivel național și internațional, în special cãtre cetãțenii Republicii Moldova, informarea acestora și, ca urmare, trezirea interesului fațã de acest domeniu, astfel încât fiecare dintre cetãțenii noștri sã cunoascã cel puțin 10 atracții și trasee turistice, care sã poatã fi propuse oricînd și oricãrui potențial turist al acestui stat.
Galerie poze
Data: 16 martie 2018
Numar participanti: 200
Organizator: FPTM Moldova
Taxa de participare:

Comentarii despre pagina: