Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Infotrip ski Bulgaria by Iri Travel 19-22 octombrie 2017

Numar vizualizari: 37
Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Bansko, Bulgaria

Va informam ca echipa IRI TRAVEL organizeaza info-tripul in Bulgaria pentru vizitarea hotelurilor din statiunile de ski (Bansko, Borovets, Pamporovo, Razlog) pentru perioada 19 octombrie 2017 – 22 octombrie 2017.
Info-tripul se va desfasura pe parcursul a 4 zile/ 3 nopti de cazare.

Conditii de inscriere:
- parteneri Iri Travel (contract semnat pe anul in curs);
- tarif: 50 euro/prima persoana din agentie, 100 euro/ a doua persoana din agentie. Tariful include cazare 3 nopti cu pensiune completa si transport cu autocarul.

Locuri disponibile: 50. Imbarcarea se face doar din Bucuresti.
Plecarea se face in noaptea de miercuri 18.10 spre joi 19.10 (ora 24:00)

Perioada: 19 octombrie 2017 - 22 octombrie 2017
Numar participanti: 50
Organizator: Iri Travel
Taxa de participare: 50 Euro

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina: