Cauta stire turism

  • Categorie


Pynbooking o noua generatie de software pentru hoteluri si restaurante

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Hoteluri
Pynbooking o noua generatie de software pentru hoteluri si restaurante
PYNBOOKING este unicul soft gestiune hotel (PMS) din România ACREDITAT şi CONECTAT 2 WAY XML cu: Hotelbeds.com, Booking.com, Expedia.com, HelloRomania.eu, DirectBooking.ro, Turo.ro, Tourneo.ro, Orbitz.com, Hotwire.com, Hotels.com, Travelocity.com, Facebook engine, Booking engine.

Compania este 100% românească.

La ora actuală, peste 200 de hoteluri și pensiuni din România folosesc tehnologia CLOUD PYN-PMS iar 170 de restaurante folosesc aplicaţia PYN-POS

PYNBOOKING este o companie 100% românească, care se ocupă cu dezvoltarea și comercializarea de software de management al proprietății. Produsul se adresează unei game variate de clienți: de la hoteluri mari/lanturi hoteliere la proprietăți mici, de la restaurante, magazine, cofetării la pensiuni, de la apartamente închiriate în regim hotelier la boutique hotels și hosteluri.

Potrivit lui Iulian Achiţei, project manager Pynbooking.com și consultant hotelier, ”produsul dezvoltat și comercializat a apărut în urma observării unei nevoi reale pe piaţă. Pe piaţa din România și nu numai, am constatat existenţa acestei nișe: pe de o parte, cei care deţin un produs software de management hotelier au optat pentru varianta legacy, cu licenţă, o opţiune deja învechită, ce nu mai răspunde exigenţelor tehnologice moderne, extrem de costisitoare, greoaie și care presupune investiţii deloc neglijabile în echipamente hardware, iar pe de alta, există încă o pătură semnificativă de hotelieri care își gestionează hotelul pe... caiet sau în tabele Excel”.

Produsul PYNBOOKING are mai multe componente, care pot fi accesate separate sau împreună: Channel Manager, Booking Engine (B2B & B2C), PMS Hotel, Self Services și POS Restaurant.
Iulian Achiței este și CEO Bookingpedia, companie care asigură managementul următoarelor hoteluri din România: Carpathia (Sinaia), Bulevard și Belvedere (Predeal), Q (Brașov), Vox Maris Grand Resort (Costinești), Queen Vera, Voila, Florida, Caraiman (Mamaia), Neptun (Eforie) și Q (Neptun).

”PYNBOOKING esteun produs de top, actual, integrat nativ, în Cloud, pătrunzând pe o piaţă virgin și ne-am asumat, pe lângă promovarea și dezvoltarea lui continuă, rolul de deschizători de drumuri. Domeniul software-as-a-service, al unui produs pentru a cărui folosinţă se achită un abonament, proporţional cu volumul operaţiunilor desfășurate prin el, este încă unul nou, insufficient cunoscut pe piaţa românească, dar cu perspective largi. Ne-am bazat în tot ce-am întreprins pe inovaţie, responsabilitate și atenţie la nevoile unei pieţe în continuă formare și dezvoltare. PYNBOOKING nu este doar un produs de top, ci unul vital, absolute necesar, accesibil micilor proprietari, dar la fel de efficient în cazul lanţurilor hoteliere”, adaugă Achiţei.

PYNBOOKING te ajută să-ți gestionezi nu doar partea de cazare, ci și restaurantul, barul sau terasa. Modulul POS Restaurant se adresează tuturor proprietarilor de terase, restaurante, baruri, cluburi, pizzerii, cofetării etc, atât celor din cadrul hotelurilor, cât și celor independente.Softul acoperă trei funcții fundamentale în administrarea unui restaurant: gestiunea, vânzarea și comunicarea între ospătari și barman/bucătar, funcție denumită live monitor. Nu se instalează, nu este nevoie de training pentru a-l folosi, nu se downloadează. Cei care au acces la soft accesează un link și se loghează cu username și parolă, la fel de simplu cum s-ar loga pe facebook.

Așa cum celelalte componente ale soluției complete PYNBOOKING îți arătau în orice clipă ce se întâmplă în hotel, ce disponibilitate ai, ce rezervări, cât ai de încasat, POS Restaurant îți arată stocuri în timp real, cât durează execuția unei comenzi, livrarea ei, ce face fiecare angajat în parte. Îți oferă informații în timp real și permite și exportul de date în softuri de contabilitate, precum SAGA.

La ora actuală, peste 200 de hoteluri şi pensiuni din România folosesc tehnologia CLOUD PYN-PMS și 170 de restaurant folosesc aplicația PYN-POS. Iar unitățile de cazare variază de la cele mai mici (trei apartamente) la cele mai mari (400 de camere). De asemenea, PYNBOOKING este implementat și în Grecia și Madagascar.
PYNBOOKING este unicul soft gestiune hotel (PMS) din Romania ACREDITAT şi CONECTAT 2 WAY XML cu: Hotelbeds.com, Booking.com, Expedia.com, HelloRomania.eu, DirectBooking.ro, Turo.ro, Tourneo.ro, Orbitz.com, Hotwire.com, Hotels.com, Travelocity.com, Facebook engine, Booking engine.

Hotelierii trebuie să înțeleagă că un soft bun nu vine să înlocuiască un angajat, ci să-l ajute, să-i fie instrument de lucru, să-l secondeze și să-I preia din sarcinile monotone, de rutină, lăsându-l să se dedice unor operațiuni care să aducă plus valoare hotelului.

Un PMS bun înseamnă că hotelierul nu va mai avea nevoie de 20 de softuri. Un PMS bun va conecta casele de marcat, imprimantele fiscale, POS-ul din restaurant sau plățile online. Iar aceasta înseamnă date corelate, informații pe care hotelierul le poate utiliza, pentru că parvin centralizat.

Data stire: 4 mai 2018
Categorie: Hoteluri
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina: