Search tourism news

  • Category


Standul Romaniei la Londra atrage tot mai multi specialisti din turism din intreaga lume

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Category: Incoming Romania
Standul Romaniei la Londra atrage tot mai multi specialisti din turism din intreaga lume
Cei patru specialiști ai ministerului Turismului prezenți la târgul de turism din Londra, desfășurat în perioada 5 – 7 noiembrie, oferă informații tuturor celor interesați de destinația turistică România. Vizitatorii standului țării noastre au luat contact cu frumusețile României direct din capitala Marii Britanii, prin intermediul tehnologiei „virtual reality” cu ajutorul căreia au putut vizita obiectivele dintr-una din cele mai frumoase destinații românești, Suceava.

Ministerul Turismului a hotărât ca participarea la WTM Londra să aibă loc în cadrul unui stand realizat direct de către organizatorul londonez al târgului, pe o suprafață de 300 de metri pătrați, ceea ce a asigurat vizibilitatea țării noastre, spațiu suficient pentru cei 41 de expozanți care au venit gratuit în pavilionul ministerului, totul la cele mai înalte standarde de calitate impuse de organizatorii celei mai mari manifestări din industria turismului, la costuri minime. De altfel, prin această decizie, ministerul a redus costurile cu 25 % față de participarea la ediția târgului londonez din 2017.
Târgul de turism din Londra este cel mai mare eveniment de profil destinat exclusiv profesioniștilor din domeniu. Participarea României marchează atât obiectivul de a crește notorietatea țării noastre ca destinație turistică importantă în Europa, cât și celebrarea Centenarului și preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene.
Imagini cu participarea României la Târgul din Londra puteți descărca accesând linkul de mai jos. În plus, pe pagina de Facebook a ministerului găsiți informații și imagini actualizate cu fiecare moment important petrecut la standul ministerului Turismului.
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/MinisterulTurismuluiMT/
Imagini: https://we.tl/t-5X12XzTbtq

News date: 6 noiembrie 2018
Category: Incoming Romania
Author: InfoTravelRomania
Source: Ministerul Turismului

Comments about the page: