CURSURI CALIFICARE TURISM – LIRA COP CREATIVE
CURSURI CALIFICARE TURISM – LIRA COP CREATIVE
TELEFON: 021 444 03 74 | 0744 699 500 sau e-mail: liracopcreative@yahoo.com.
Telefon: 021 444 03 74
Mobil: 0744 699 500
Fax: 021 444 02 74
Email: liracopcreative@yahoo.com.
Web: www.cursuricalificareprofesionala.ro si www.cursuridiverse.ro
S.C. LIRA COP CREATIVE S.R.L.
Adresa: Bucuresti , Bdul Timisoara, Nr.103-111 Sector.6
CUI 18144190
J40/19473/18.11.2005
Cont bancar: RO11RZBR0000060007669597
Banca: Raiffeisen Bank-Lujerului
Cursuri calificare profesionala – Lira COP Creative
Scoala noastra este acreditata de Consiliul National de Formare a Adultilor autorizate in conformitate cu prevederile OG. nr. 129/2000 si HG 522/2003 privind formarea profesionala a adultilor.
Scoala noastra va poate implini visele cu eforturi financiare minime.
Programul cursurilor
Procesul de formare profesionala organizat in conformitate cu standardele de pregatire profesionala sau ocupationale pentru ocupatia respectiva, se desfasoara flexibil, in functie de programul de lucru al cursantilor sau de orarul de functionare al unitatilor, in timpul saptamanii sau in week-end.
LIRA COP CREATIVE organizeaza cursuri de calificare profesionala, specializare sau de perfectionare profesionala si la sediile societatilor comerciale.
Va punem la dispozitie lectori cu experienta.
Practica de pregatire profesionala se realizeaza in societatile comerciale din care provin cursantii, sau prin repartizarea lor in unitati de prestigiu din Bucuresti sau din tara. Cursantii au la dispozitie suporturi de curs de specialitate.
In taxa de scolarizare sunt incluse:
– taxa de incriere, taxa de desfasurare a cursului si taxa de examinare.
LIRA COP Creative – cursuri calificare profesionala
Calificare:
– lucrator in comert
– comerciant vanzator marfuri alimentare
– comerciant vanzator marfuri nealimentare
– brutar
– bucatar
– ospatar (chelner) vanzatori in unitati de alimentatie
– camerista
– tapiter
– tamplar universal
Perfectionare:
– manager in activitatea de turism (MAT)
– director de restaurant
– director de hotel
– agent de vanzari
– crupier
– formator
Specializare:
– bucatar specialist/ vegetarian/dietician
– bucatar sef
– sef de sala restaurant
– somelier
Conditii de acces
– Lucrator in comert – minim 8 clase, durata:3 luni
– Comerciant – vanzator marfuri alimentare – minim 8 clase, durata 6 luni
– Comerciant – vanzator marfuri nealimentare – minim 8 clase, durata 6 luni
– Ospatar (chelner) vanzator în unitati de alimentatie – minim 8 clase, durata 6 luni
– Bucatar – minim 8 clase, durata 6 luni
– Brutar – minim 8 clase, durata 3 luni
– Camerista – minim 8 clase, durata 3 luni
– Tapiter – minim 8 clase, durata 3 luni
– Tamplar universal – minim 8 clase, durata 6 luni
– Manager in activitatea de turism – studii superioare cu licenta, durata 6 luni.
– Director restaurant – liceul cu bac durata 6 luni
– Director hotel – liceul cu bac durata 6 luni
– Bucatar specialist/vegetarian/dietetician – 10 clase si calificare, durata 6 saptamani
– Bucatar sef – minim 10 clase si calificare, durata 6 saptamani
– Sef de sala restaurant – minim 10 clase, competente in domeniu
– Somelier – minim 10 clase si calificare/experienta in domeniu
– Crupier – minim studii liceale, cazier judiciar, durata: 6 saptamani
– Formator – minim studii liceale, formare intr-un domeniu de activitate
Conditii de inscriere :
– cetatenie romana
– varsta minima: 16-18 ani (in functie de curs)
– sanatate si tinuta fizica coraspunzatoare
Achitarea taxei de curs:
– se achita integral la inceperea cursului / programului sau
– un avans la inceperea cursului
– diferenta dupa 30-60 zile de la inceperea cursului
Absolvire/evaluare finala:
– examen scris
– proba practica orala
Acte necesare
– copie certificat de nastere si de casatorie (daca este cazul)
– copie act de identitate
– copie act de studii ( in functie de curs)
– adeverinta medicala
Autorizatii cursuri calificare profesionala
Scoala noastra este acreditata de Consiliul National de Formare a Adultilor autorizate in conformitate cu prevederile OG. nr. 129/2000 si HG 522/2003 privind formarea profesionala a adultilor.
Scoala noastra de calificare profesionala va poate implini visele cu eforturi financiare minime.
Calificare:
– lucrator in comert
– comerciant vanzator marfuri alimentare
– comerciant vanzator marfuri nealimentare
– brutar
– bucatar
– ospatar (chelner) vanzatori in unitati de alimentatie
– camerista
– tapiter
– tamplar universal
Perfectionare:
– manager in activitatea de turism (MAT)
– director de restaurant
– director de hotel
– agent de vanzari
– crupier
– formator
Specializare:
– bucatar specialist/ vegetarian/dietician
– bucatar sef
– sef de sala restaurant
– somelier
Noutati: cursuri de specializare
Cursuri de specializare:
– bucatar specialist / vegetarian / dietetician, bucatar sef, sef de sala restaurant.
Acreditari
Calificare:
– lucrator in comert
– comerciant vanzator marfuri alimentare
– comerciant vanzator marfuri nealimentare
– brutar
– bucatar
– ospatar (chelner) vanzatori in unitati de alimentatie
– camerista
– tapiter
– tamplar universal
Perfectionare:
– manager in activitatea de turism (MAT)
– director de restaurant
– director de hotel
– agent de vanzari
– crupier
– formator
Specializare:
– bucatar specialist/ vegetarian/dietician
– bucatar sef
– sef de sala restaurant
– somelier
S.C. LIRA COP CREATIVE organizează programul de formare profesională pentru ocupaţia SOMELIER (cod C.O.R 512304) în Bucureşti având o durată de 4 săptămâni.
Condiție de acces: minim 10 clase și experiență în domeniu /calificare/competențe specifice.
Cursul implică parcurgerea tuturor etapelor de predare teoretică cât şi aplicaţii practice, individual şi pe echipe.
Lectorii cursului sunt: doamna CORNELIA TOMA, şi domnii SERGIU NEDELEA (www.winetaste.ro) şi BOGDAN DUMITRESCU (www.somelierbd.ro).
Cursul este structurat, conform Standardului Ocupaţional, în urma susţinerii examenului final – test grilă şi proba practică, abolvenţii obţin următoarele competenţe:
– Comunicarea la locul de muncă
– Lucrul în echipă
– Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă şi a normelor PSI
– Respectarea normelor igienico-sanitare specifice
– Planificarea activităţii proprii
– Organizarea locului de muncă
– Promovarea ofertei de vinuri şi alte băuturi
– Efectuarea servirii clienţilor
– Asigurarea calităţii serviciilor de restaurant
Numărul maxim de participanţi este de 20 de persoane. Se asigură suport de curs, fişe de lucru, materii prime pentru aplicaţii practice (degustări), examinarea finală şi eliberarea Certificatului de absolvire însoţit de suplimentul descriptiv.
Taxa de participare este de 850 lei (se poate achita în 3 rate).
Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0744 699 500 sau email: liracopcreative@yahoo.com
Pentru înscriere vă rugăm să solicitaţi Formularul de participare la datele de contact mai sus menţionate.
BUNA ZIUA,sint Adm, unei unitati in SNAGOV,ILFOV,PENSIUNEA SNAGOV LAC srl,GHITESCU CORNEL,0722248038.avem nevoie sa angajam 2 cameriste pot fi si din provincie,va rugam sa ne ajuta ti,multuminm,
Cursuri pentru tineri si cursuri de perfectionare pentru toata lumea,numai vointa sa fie.