Targul cu Bunatati la Campina

  • bunatati
  • Castelul Iulia Hasdeu
  • Nicolae Grigorescu, Muzeu
31 Views

In aceasta saptamana, la Campina  incepe noul sezon Targul cu Bunatati


Incepand de joi, 14 februarie, pana sambata, 16 februarie inclusiv, vrem sa vedem toti campinenii in zona La Ceas, pentru ca asteptarea a luat sfarsit! Mancarea  traditionala, bauturile naturale, dulciurile facute in casa, tratamentele naturiste si cadouri pentru Ziua Indragostitiolor si 1 martie– sunt din nou toate la un loc.

Ca de obicei, Targul are bunatati pentru toate gusturile: iubitorii de lactate vor fi ademeniti cu delicioasele branzeturi brasovene si bistritene. Gama este larga, pe gustul celui mai pretentios vizitator: branza de burduf cu chimen, cu ardei, cu busuioc, telemea cu chimen, branza de burduf cremoasa, branza de bivolita sanatoasa si delicioasa.

Iubitorii de proteine au de unde alege preparatele din carne: slana, carnaciori de oaie, carne de porc sau de vita afumata, pastramioara de vita si oaie, sloi de oaie, carnati si salam la topor, crenvursti de curcan, si cate si mai cate!

Si, cum de la un targ care se respecta nu pot lipsi dulciurile de casa,  facute cu drag de gospodine pricepute, va asteptam, cu mic, cu mare, la ciocolata de casa, halvita, turta dulce pictata manual, dulceturi de nuci verzi, mure, fragi, visine, cirese amare si serbeturi de mure, vanilie, fragi,  zmeura, cacao, sau capsune, kurtos colacs copt pe jar, ca la Targu Mures, toate stinse cu un suc natural si sanatos de mere de Voinesti, sau cu siropurile terapeutice de catina si muguri de brad.

Iar pentru ca promovam un stil de viata sanatos, nu punem accent doar pe alimentatie. Tincturile din plante, ceiurile din plantele cultivate pe plantatii eco sunt cele mai bune remedii naturiste!

Si pentru ca Targul cu Bunatati inseamna stil de viata sanatos, atunci reamintim ca din alimentatie nu trebuie sa lipseasca legume proaspete de sezon dar si conservate natural in cele mai interesante combinatii: zacusca de ciuperci, vinete, telina, fasole, conserve sau dulceata de ardei iuti si hrean in otet si cu sfecla care stimuleaza metabolismul. De departe, cele mai interesante conserve de la Targ sunt  dulceata taranului, facuta din dovlecei verzi si dulceata de ardei iute, de la Bucsani, din Dambovita.

Asadar, v-am facut planuri pentru sfarsitul acesta de saptamana!

“Chiar daca nu sunteti campineni, puteti veni aici din orasele invecinate, pentru a va face proviziile cu merinde sanatoase si gustoase, si de ce nu, puteti vizita si obiective turistice  Castelul Iuliei Hasdeu si Muzeul memorial Nicolae Grigorescu”, ne-a declarat domnul Horia Laurentiu Tiseanu, Primarul Municipiului Campina.
Va asteptam cu drag!

Pentru mai multe detalii: office@targulcubunatati.ro; www.targulcubunatati.ro; http://facebook.com/targulcubunatati

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 22 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.600 de articole scrise.

You may also like...