Intre 28 si 30 martie, Targul cu Bunatati revine la Campina, cu produsele traditionale romanesti pe care le iubiti, dar si cu noi surprize de la Topoloveana

31 Views

Va asteptam la Ceas de joi pana sambata inclusiv, cu 2 noi produse natural 100% marca Topoloveana: dulceata de goji zi zacusca de ciuperci. Dulceata contine 60% fructe de goji si 40% suc concentrat de mere, ceea ce face din ea o delicatesa absoluta, dar si un medicament natural. Fructele goji au cel mai mare continut de betacaroten, ceea ce ajuta corpul sa produca antioxidanti si vitamina A. Delicioasa zacusca de ciuperci contine 35% ciuperci proaspete, ardei gogoșar, ceapă, morcov, ulei, pastă de roșii, sare, condiment, devenind astfel o mancare extreme de gustoasa pentru zilele de post.
targul-cu-bunatati-sinaia2

Pe langa aceste 2 noi vedete, Targul va asteapta cu mesele pline de bunatati, ca si pana acum. Carnaciorii de oaie, muschiuletul si pastrama de porc sau de vita, cremvurstii de curcan vor sta agatate deasupra pateului de ficat, sloiurilor de oaie si slanei, chiar langa branza de bivolita, telemeaua cu chimen, branza de burduf cu chimen, ardei, busuioc. Asa bunatati se mananca neaparat cu o paine proaspata, fara aditivi, scoasa aburinda din cuptoarele pe vatra de la Rupea. Iar pe langa toate acestea, adaugam si cateva legume proaspete de sezon, sau conserve de zacusca de ciuperci, vinete, telina, fasole, ardei iuti, sfecla cu hrean, hrean cu otet, delicioasa dulceata a taranului preparata cu drag din dovlecei verzi sau dulceata de ardei iute si avem deja o masa imparateasca!

Mancarea buna trebuie acompaniata de un vin bun de Jaristea, alb, rosu sau roze, de un suc natural de mere de la Voinesti sau de siropuri de catina, muguri de brad, zmeura, mure, visine, dulcetat de caise, merisoare, afine, cirese amare, venite tocmai de la Suceava. Si cand trecem la desert, avem de unde alege, pe indelete! Ciocolata de casa, halvita, turta dulce, dulceturi de nuci verzi, mure, fragi, visine, serbeturi de mure, vanilie, fragi,  zmeura, cacao, capsune si kurtos facut pe jar, chiar in targ.  Ce-ti poti dori mai mult?!

Va mai imbiem cu o specialitate de Botosani – zacusca de peste dar si cu miere, faguri crescuti in borcan si fructe uscate in miere din Cartisoara si cu medicamentele naturiste ce pot fi considerate ceaiurile si tincturile din plante naturiste.

Si daca aveti de facut cadouri, va asteptam si cu obiectele frumos mestesugite ale artistilor handmade si mesterilor. Va asteptam cu mare drag intre 28 si 30 martie in Campina, la Ceas, sa incheiem frumos o luna speciala.

 

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 22 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.600 de articole scrise.

You may also like...