Primele tabere de vară de gătit din România
Escapadă culinară pe plaiuri moldovenești
Primele tabere de vară de gătit din România vor avea loc la Moșia “Cai de Vis“, Vârfu Câmpului, Botoșani, în perioadele 6-12 iulie și 14-19 iulie 2013 și vor cuprinde lecții de gătit în aer liber, lecții de echitație, drumeții și alte activități speciale pentru copii.
Moșia “Cai de Vis“ organizează excursii şi tabere cu scopul de a informa asupra beneficiilor echitaţiei și a unui stil de viață echilibrat, cu sport și alimentație sănătoasă, cu demonstrații de pregătire a produselor BIO în ferma proprie, jocuri în echipă, concursuri, seri tematice.
Echitaţia este o modalitate prin care se creează apropierea de cal, se dobândeşte răbdare, prezenţă de spirit, responsabilitate şi înţelegere.
Copiii vor învăța să gătească sănătos, vor vedea cum se prepară caşcavalul cu fistic sau migdale, telemeaua de capră şi celelalte specialităţi 100% naturale de la moșie.
Grupul optim este de 9 persoane (8 copii cu vârste între 8 și 13 ani și un coordonator de tabără).
Moșia “Cai de Vis“ este un loc de poveste, străjuit de codri seculari şi aşezat în frumoasa şi bogata luncă a Siretului. De la Moșia “Cai de Vis“ copiii pot ajunge cu ușurinţă la o varietate de obiective turistice de interes naţional şi internaţional: Ceramică Marginea; Mănăstirea Dragomirna – Monument UNESCO; Mănăstirea Voroneţ; Mănăstirea Agapia; Mănăstirea Putna; Mănăstirea Bogdana; Mănăstirea Gorovei; Cetatea de Scaun a Sucevei; Muzeul Satului Bucovinean; Complexul Muzeal „Mihai Eminescu” – Ipoteşti.
Contact
Elena Pădurariu
Coordonator tabere
Tel.: 0754464478
elenapadurariu@gmail.com
www.louloubakery.ro
www.caidevis.ro
O escapadă foarte ”gustoasă”, de urmat pentru ANTREC Alba și nu numai…