Noutati la Targul de Turism al Olteniei martie 2017

41 Views

Grupuri organizate viziteaza Targul de Turism al Olteniei si orasul Craiova in perioada 10-12 Martie 2017

Organizatorii Targului  de  Turism  al Olteniei ce se desfasoara  in perioada 10-12 martie 2017, in incinta Centrului Multifunctional Craiova va asteapta cu multe surprize si un program special creat pentru grupurile organizate ce vor vizita targul si orasul Craiova.

Pentru aceste grupuri ce se anunta a veni din intreaga regiune a Olteniei, organizatorii au pregatit si un Tur al orasului in care sunt incluse: vizitarea Targului de Turism al Olteniei si HORECA EXPO OLTENIA,  vizite la muzee cu intrarea gratuita, precum si vizitarea  centrului vechi al orasului. Acest tur a fost deja trimis catre primariile, scolile si liceele din cele 5 judete ale Olteniei, dar si catre agentiile de turism si companiile transportatoare din judet pentru o cat mai buna organizare.

Isi vor deschide portile:  Muzeul Olteniei cu Secţia de Istorie şi Arheologie, Secţia de Etnografie,Secţia de Ştiinţele Naturii, Muzeul de Arta Craiova, Biblioteca Judeteana Dolj.

Pentru a facilita accesul catre Centrul Multifunctional Craiova, in zilele de sambata si duminica va fi pus la dispozitia vizitatorilor, transport tur – retur, gratuit, la fiecare ora,  din zona centrala a orasului (statia Teatrul National Craiova), pana la locul de desfasurare a evenimentului ( Centrul Multifunctional Craiova, str Targului, nr 26)

Organizator:
PS MULTISERVICES SRL
Perioada de desfasurare: 10-12 Martie 2017
Program Targ: Vineri: 10.00 – 19.00 / Sambata: 10.00 – 19.00 / Duminica: 10.00 -16.00
Locatie: Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr. 26
Bilet intrare: 3 lei.

Detalii privind organizarea targului le gasiti pe :
www.targdeturismoltenia.ro
sau pe facebook : Targul de Turism al Olteniei

 

TURUL CRAIOVEI
Program propus:

10:00-12:00
Sosire la Centrul Multifunctional Craiova, str Targului, nr 26
Vizitarea Targului de Turism al Olteniei si HoReCa Expo Oltenia (intrare libera)
Expozantii targului: agentii de turism si touroperatori, asociatii de turism, hoteluri si restaurante, companii de transport auto, companii aeriene, companii de transport feroviar, companii rent-a-car, sisteme de rezervari, organizatii nationale si judetene de turism, centre de evenimente si aventura, companii asigurari, servicii financiare, unitati medicale, teatre si muzee, furnizorii de echipamente, produse, accesorii si servicii care sunt folosite in industria HORECA, de la alimente, echipamente, mobilier, articole textile la utilaje si software, dar si hoteluri, restaurante, baruri, cafenele si firme de catering, etc

12:00-12:20
Deplasare spre centrul Craiovei

12:20-13:00
Vizita Muzeul Olteniei (Sectia de Istorie si Arheologie) Infiintat in 1915, ca muzeu de etnografie si antichitati, Muzeul Olteniei detine colectii de istorie, arheologie, numismatica, medalistica, etnografie, stiintele naturii, carte veche. (intrare libera).
13.00-14:00
Timp liber / Optional, posibilitate de servire a pranzului la un restaurant din Craiova

14:00-14:45
Vizita la Muzeul Olteniei (Sectia de Stiinte Naturale)
Înfiinţat în 1928, ca Muzeul de Ştiinţele Naturii, se uneşte mai târziu cu Muzeul Regional al Olteniei. A fost organizat în clădirea fostei tipografii Ramuri si adăposteşte o colecţie paleontologică (mamifere cuaternare), colecţie malacologică, colecţie entomologică, colecţie oologică, colecţie ornitologică şi mamalogică, ierbar, precum şi colecţii de mineralogie. (intrare libera).

14:45-15:15
Vizita la Muzeul de Arta Infiintat in 1908 si adapostit intr-un palat in stil baroc tarziu, Palatul Jean Mihail, construit intre anii 1900-1907, muzeul prezinta colectii de pictura universala si romaneasca, sapte sculpturi de C-tin Brancusi, colectii de icoane si grafica romaneasca. (intrare libera).

15:15-16:15 Plimbare prin Centrul Vechi (Prefectura, Piata M. Viteazul, Primaria, English Park, Teatrul National M. Sorescu, Universitatea, Biblioteca Judeteana „Alexandru si Aristia Aman”).

16:15-16:45
Vizita la Muzeul Olteniei (Sectia de Etnografie – Casa Baniei)

Muzeul este adăpostit într-o clădire monument istoric, cea mai veche construcţie civilă din Craiova, datând din perioada domniei lui Constantin Brâncoveanu (1699), construită pe locul fostelor case ale boierilor Craioveşti din secolul al XV-lea. Clădirea a fost restaurată în 2009, expoziţia permanentă este în curs de amenajare. Sunt expuse piese de ceramică, în special din centrul Oboga, scoarţe şi costume populare olteneşti, icoane pe sticlă, obiecte care ilustrează ocupaţiile şi meşteşugurile locuitorilor din zona Olteniei, icoane pe lemn, piese de arhitectură. (intrare libera).

17:00.
Imbarcarea in autocar si intoarcere spre casa.

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 22 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.600 de articole scrise.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *