Sistem audio ghizi de inchiriat

Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
AGI - Asociatia Ghizilor InfoTravelRomania

Acasa - Evenimente turism - Conferinta HORECA NEXT LEVEL PASTRY COFFEE TRENDS 23 aprilie 2024

Conferinta HORECA NEXT LEVEL PASTRY COFFEE TRENDS 23 aprilie 2024

Categorie eveniment: Conferinta
Localitate: Bucuresti, judetul BUCURESTI, Romania

Horeca Insight pregateste intens evenimentele din 2024 pe langa conferintele Horeca Next Level: doua in Bucuresti si trei in tara si invita operatorii industriei la cea de-a patra editie a Food Service & Hospitality Expo - unicul targ international B2B din Romania si Sud-Estul Europei dedicat industriilor de Horeca si Retail. Sfarsitul de an este dedicat excelentei in Ospitalitate: Gala Horeca Awards recompensand in cadru festiv eforturile de peste an ale tuturor celor implicati in aceasta industrie.

Eveniment dedicat discutiilor pe tema obiceiurilor si noutatilor privind segmentul de deserturi, produse de patiserie, brutarie si al trendurilor legate de consumul de cafea. Cofetari, patiseri, antreprenori si manageri de lanturi de cafenele sunt adusi impreuna pentru a analiza evolutia pietei, dinamica dintre cerere si oferta, consolidarea de parteneriate durabile furnizor-locatie si nu in ultimul rând schimbarile survenite in preferintele consumatorilor.

Conferinta este structurata in trei paneluri de discutii: CAFEA & COFFEE SHOPS | DESSERT & PASTRY TRENDS | BUNE PRACTICI.


Data: 23 aprilie 2024
Numar participanti: 50
Organizator: Horeca Insight
Taxa de participare:

Comentarii despre pagina: