Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Congresul National de Medicina Fizica, de Recuperare si Balneologie 1-5 septembrie 2021
Categorie eveniment: Congres
Localitate: Covasna, judetul Covasna, Romania

În primul rând vă rugăm să acceptați mulțumirile Societății Române de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB) și ale Asociației Române de Balneologie (ARB) pentru atenția cu care am fost onorați în anii precedenți, participând la evenimentele științifice organizate (http://bioclima.ro).

Consorțiul format din Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB), Asociația Română de Balneologie (ARB), Societatea Română de Neuroreabilitare (RoSNeRa), Societatea Română de Patologie, Terapie și Recuperare Vertebro - Medulare (RoSCoS) și Societatea Specialiștilor în Reabilitare Medicală și Medicină Fizică din Republica Moldova (SSRMMFRM) va organiza, în perioada 1 – 5 Septembrie 2021, Congresul Național Anual de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie, cu participare internațională, într-o variantă hibridă – inclusiv prin participare fizică – la Covasna sau/și online, pe platforma zoom a evenimentului.

Sperăm și în acest an să fim onorați prin girul Universităților de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, din București, „Grigore T. Popa” din Iași, ” „Iuliu Hațieganu”, din Cluj-Napoca, Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Universității „Ovidius” din Constanța, Universității de Medicină și Farmacie din Craiova și Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”, Chișinău, Republica Moldova, la care adăugăm auspiciile Universității din Oradea.

Congresul va conține elementele necesare unei dezbateri academice de vârf pentru dezvoltarea domeniului medicinei fizice, recuperării și balneologiei.
Pentru organizarea congresului am creeat o pagină de web și vom oferi constant informații de interes pentru participanți, la adresa: https://bioclima.ro/Congres2021.php.
Abstractele vor fi trimise pe adresa de email: abstract2021@bioclima.ro

Ceremonia de deschidere este planificată a se desfășura în data de 31 August 2021, începând cu ora 17, în aer liber – în speranța unor condiții meteorologice favorabile – cu respectarea (ca de altfel, pe toată durata Congresului) a normelor de prevenție epidemiologică.

Sesiunea științifică Internațională (în limba engleză) va avea loc în data de 1 Septembrie 2021, începând cu ora 10.30.
Gala Dinner va fi organizată tot în aer liber, Sâmbătă, 4 Septembrie 2021, începând cu ora 19.
Informații suplimentare pot fi solicitate pe email: congres2021@bioclima.ro

Vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea dumneavoastră!

Galerie poze
Perioada: 1 septembrie 2021 - 5 septembrie 2021
Numar participanti: 500
Organizator: Asociatia Romana de Balneologie
Taxa de participare:

Comentarii despre pagina:

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta