Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Cu bicleta la Breaza editia a treia 14-15 iulie 2018

Categorie eveniment: Concurs
Localitate: Breaza, judetul Prahova, Romania

Weekend-ul 14-15 iulie este rezervat pentru BICICLEALA LA "NIVEL INALT". Ca de obicei multa voie buna, surprize placute , prietenii noi si un tonus excelent dupa. Va asteptam in numar cat mai mare!

Prin ediția din acest an a festivalului ”Cu bicicleta la Breaza”, continuãm strategia de dezvoltare turisticã a orașului Breaza, evidențiind turismul pastoral - introducerea stânelor în circuitul turistic și mișcarea in aer liber cu bicicleta in randul copiilor și a tinerei generații, de aceea cele doua zile de eveniment vor avea slogane diferite

Ziua 1 – cu sloganul „ O zi de vacanta la Breaza pe bicicleta”
Plecare de la Centru de Informare si Promovare Turisticã (CNIPT) spre Plaiul Brezei pe un traseu stabilit cu câteva zile înainte, funcție de stadiul lucrãrilor de asfaltare a strãzilor. Odatã ajunși aici ne vom bucura de peisajul superb și de o degustare de brânzeturi, fructe și produse apicole la stana Nucii Baciului. Gazdele ne vor povesti cum este viața la stãnã.
Dupã acest popas de cateva ore (functie de numarul de participanți) ne vom intoarce la CNIPT

Ziua 2 – cu sloganul: ” Sanatate prin miscare–abilitati pe bicicleta ”
In aceastã a doua zi de eveniment ne dorim sã-i scoatem din casa în special pe cei mici, dar și tinerii și pãrinții care pot forma echipe și își pot dovedi îndemînarea în mersul pe bicicletã. Pe strãzile din jurul CNIPT se va desfãșura o demonstrație care include mai multe probe gen: abilitãți velo, orientare cicloturisticã și legislație și recomandãri velo. Ne –am propus ca acestã zi sã fie una in spirit educațional, multã interacțiune între participanți. Participanții vor primi kit-uri de participare.

PARTICIPAREA ESTE GRATUITA !
Revenim cat de curand cu link-ul pentru inscrierile on line
Galerie poze
Perioada: 14 iulie 2018 - 15 iulie 2018
Numar participanti: 2000
Organizator: CIT Breaza
Taxa de participare: fara taxa

Comentarii despre pagina: