Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Famtrip Antalya Cappadocia 3-10 decembrie 2021 by Premio Travel
Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Antalya, Turcia

Dragi parteneri,

Cu deosebită plăcere dorim să vă invităm într-un Famtrip cu Premio Travel. Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o săptămână de relaxare și voie bună pe minunatul traseu:

Antalya - Cappadocia

Înscrierile se pot face până la data de 12.11.2021. Nu se achita taxă de participare. Agenția participantă poate înscrie mai mulți reprezentanți cu mențiunea că doar unul singur va fi scutit de taxă. Programul complet va fi trimis pe e-mail după confirmarea înscrierii.
Servicii incluse: 
- Zbor dus- întors cu bagaj de cală și de mână;
- 7 nopți de cazare;
- Full board;
- Transport cu autocar modern disponibil pe toată durata excursiei;
- Vizite la hotelurile partenere;
- Activități conform program.

Servicii neincluse:
- Asigurarea medicală;
- Alte servicii nemenționate.

Condiții de participare:
- să aveți un contract de colaborare semnat cu Premio Travel;
- un cont activ în sistemul de rezervări;
- un volum de minim 5 rezervări.
Acestea sunt condiții obligatorii pentru înscriere. Menționăm că numărul de locuri este limitat.
Confirmarea de participare se va face în ordinea în care primim solicitările pentru înscriere pe e-mail: andrei.calarasanu@premiotravel.ro


Perioada: 3 decembrie 2021 - 10 decembrie 2021
Numar participanti: 40
Organizator: Premio Travel
Taxa de participare: gratuit

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina:

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta