Sistem audio ghizi de inchiriat

Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras




Cauta numai dupa organizator




AGI - Asociatia Ghizilor InfoTravelRomania

Acasa - Evenimente turism - HoRes Conference 2023 5 mai 2023 Gastronomie

HoRes Conference 2023 5 mai 2023 Gastronomie

Categorie eveniment: Conferinte hotelieri
Localitate: Bucuresti, judetul BUCURESTI, Romania

2023 este un an cu mize mari pentru afacerile din gastronomie si turism. Este anul in care se asteapta ca multe segmente din piata sa ajunga in cel mai inalt punct de pana acum, in timp ce altele se vor zbate in continuare sa recupereze, raportat la 2019.
Totodata, este anul care continua provocarile aduse de ultimii ani, dar si altele noi, deopotriva importante. Este anul care va cerne cu siguranta graul de neghina.

2023 este al cincilea an consecutiv in care HoRes Conference are loc in format fizic. Si este anul in care acordam o pondere egala ca atentie unitatilor de alimentatie publica si celor de cazare, fiind convinsi de importanta ambelor segmente ce compun piata horeca. Prin urmare, va invitam cu drag la editia dedicata afacerilor din gastronomie a HoRes Conference 2023, care are loc in format fizic, la Bucuresti, pe 05.05.2023, si cu la fel de mare drag va invitam la editia dedicata afacerilor din turism a HoRes Conference 2023, care are loc in format fizic, la Bucuresti, pe 03.11.2023.

Editia “HoRes Conference 2023 – Gastronomie” abordeaza analize si tendinte pentru afacerile din gastronomie, cu speakeri de calibru, care au demonstrat know-how si performanta in domeniu, caci nu putem evolua decat invatand de la cei mai buni. Ca in fiecare an, se vor aduna pe scena HoRes Conference profesionisti din domeniu, antreprenori de succes, oameni cu viziune. Vom face sharing experiences si ne vom bucura de networking de calitate, intr-un mediu relaxat.

“HoRes Conference 2023 – Gastronomie” este un eveniment dedicat unitatilor de alimentatie publica si deopotriva de interes pentru structurile de cazare pentru care F&B-ul este un centru de profit important. Prin urmare, proprietarii si managerii din unitatile de alimentatie publica, dar si cei din structurile de cazare, sunt asteptati gratuit la “HoRes Conference 2023 – Gastronomie”. Pentru orice alta categorie de public, pretul este de 250 euro / persoana (nu se aplica TVA). Inscrierile se fac, in limita locurilor disponibile, la adresa: office@hores.ro.

Mai multe detalii
Data: 5 mai 2023
Numar participanti: 150
Organizator: HoRes
Taxa de participare: 250 E

Comentarii despre pagina: