Sistem audio ghizi de inchiriat

Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
AGI - Asociatia Ghizilor InfoTravelRomania

Acasa - Evenimente turism - Infotrip Caria – TURCIA 31 martie - 7 aprilie 2023

Infotrip Caria – TURCIA 31 martie - 7 aprilie 2023

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Bodrum, Turcia

Te asteptam sa participi alaturi de noi – Agenția Chef de Duca, in infotripul organizat in regiunea Caria - Turcia, in perioada 31.03.2023 - 07.04.2023.
Va invitam sa ne insotiti in cel mai nou circuit, creat de noi - o extraordinară excursie in Turcia pe Coasta Marii Mediterane si a Marii Egee, in vechea regiune Caria, unde azi, cel mai cunoscut oras din regiune este Bodrum, care in antichitate a purtat numele de Halicarnassus!
Ce include:

Transport avion
Cazare la hotel de 4* si 5*
Pensiune completa
Transfer aeroport/hotel
Transport cu autocar 5*
Insotitor agentie
Ghizi vorbitori de limba romana
Excursii incluse
Imagini si suport de marketing

Cat costa:

299 eur / persoana

Condiții de înscriere:
- Infotrip-ul se adresează agenților de turism interesați de promovarea programului turistic Caria - Turcia
- Locurile sunt limitate, iar cazarea se va face în camere duble.
- Fiecare agent de turism poate veni insotit de un membru de familie care va achita acelasi tarif
- Este obligatorie participarea la toate activitățile mentionate in programul confirmat.

Cum va puteti inscrie in infotrip:

va rugam transmiteti solicitarea de rezervare la adresa de email: rezervari@chefdeduca.ro sau la numarul de telefon 0722 955 777 pana la data de 15.03.2023 cu numele agentului de turism, agentia reprezentata si tipul de camera dorit și o să vă transmitem noi toate informatiile si documentele necesare.

Vă așteptam cu mare drag in acest infotrip, ocazie cu care putem da o mana de ajutor Turciei afectate de ultimele evenimente, sprijinind turismul in aceasta frumoasa si interesanta tara!


Perioada: 31 martie 2023 - 7 aprilie 2023
Numar participanti: 299
Organizator: Chef de Duca
Taxa de participare:

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina: