Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Targul de Turism al Romaniei 20-23 februarie 2020

Targul de Turism al Romaniei 20-23 februarie 2020

Categorie eveniment: Targ turism Romania
Localitate: Bucuresti, judetul BUCURESTI, Romania

Targul de Turism al Romaniei, la care Ministerul Turismului a fost prezent in mod constant in calitate de expozant, reprezinta cea mai importanta manifestare expozitionala de acest gen din Romania.

InfoTravelRomania participa in standul Parteneri media.

Editia de primãvara a Targului de Turism al Romaniei (TTR) se desfasoara intre 20 si 23 februarie 2020, in Pavilionul B2 din Centrul Expozitional ROMEXPO.

Cea de-a 43-a ediþie a Targului de Turism al Romaniei promoveaza cele mai convenabile vacante pentru 2020, city-break-uri sau early booking pentru excursii in sezonul primavara-vara.

CONCEPT EVENIMENT
Sunteți aici:
Acasa
/ CONCEPT EVENIMENT

Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo de doua ori pe an, fiecare editie transformand Centrul Expozitional intr-un spatiu al destinatiilor de vis. Reprezentata prin cele mai importante companii din Romania si din strainatate, lumea fascinanta a turismului se intalneste sub acelasi acoperis, in cadrul editiilor de primavara si de toamna ale TTR.

Editia de primavara 2020 este organizata in perioada 20-23 februarie 2020 in Pavilioul B2! Pavilionul B2 este dedicat atat agentiilor de turism, touroperatorilor, participarilor internationale si serviciilor turistice, cat si zonelor turistice din Romania prin intermediul: Administratiilor Publice Locale, Asociatiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Consiliilor Judetene si Primarii.

De asemenea, Targul de Turism al Romaniei contribuie la consolidarea industriei turismului din tara noastra prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din Romania, dar si prin organizarea de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate problemele industriei, impreuna cu autoritatile in domeniu. Astfel, in cadrul fiecarei editii, au loc manifestari conexe organizate de Romexpo si partenerii acestui targ: ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, Camerele de Comert si Industrie din Romania, OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural.Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare: 5 RON/ora
Galerie poze
Perioada: 20 februarie 2020 - 23 februarie 2020
Numar participanti: 50000
Organizator: Romexpo
Taxa de participare: 20 lei

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!