Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Top Hotels Awards 2021

Top Hotels Awards 2021

Categorie eveniment: Gala
Localitate: Bucuresti, judetul BUCURESTI, Romania

TopHotel revine cu o editie speciala

In timp ce in 2021 totul este diferit, TopHotel ramane un eveniment la fel de implicat si dedicat si isi propune sa duca mai departe misiunea de a reuni o industrie pentru a dezvolta noi strategii si a oferi raspunsuri la cele mai mari provocari aparute in contextul actual.

Pentru a 14-a oara, TopHotel revine in mijlocul industriei turismului si a ospitalitatii cu o editie speciala, gandita sa ofere informatii utile si solutii practice in era noului normal. Va dam intalnire pe 27 si 28 mai la prima editie exclusiv online, cu participare gratuita.


Rezerva un loc
____________________
TopHotel Awards premiaza profesionalismul

Dupa un an de provocari fara precedent, ne vom reuni la TopHotel Awards, intr-o editie speciala, pentru a onora curajul de a incepe si continua investitiile in industria turismului si a ospitalitatii, dar si pentru a premia echipele si persoanele care au inspirat si perseverat, avand curajul sa incerce ceva nou si sa se implice intr-un mod diferit si pozitiv in perioada ianuarie 2020-mai 2021.

Nominalizarile la TopHotel Awards 2021 sunt GRATUITE si pot fi facute ONLINE pana la 18 aprilie, accesand site-ul evenimentului. Toate nominalizarile primite vor fi analizate de un juriu format din profesionisti ai industriei.


Perioada: 27 mai 2021 - 28 mai 2021
Numar participanti: 150
Organizator: Evensys
Taxa de participare:

Comentarii despre pagina:

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta
Statiunea Amara

Top Hotel 2021