Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Incepe programul City break la Constanta

Incepe programul City break la Constanta

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Diverse
Incepe programul City break la Constanta
Asociatia Litoral-Delta Dunarii lanseaza prima editie a programului "City Break la Constanta". Programul incepe pe 9 octombrie 2015, iar pachetul turistic va include 2 nopti de cazare (cu posibilitatea prelungirii pentru inca o noapte), alaturi de o serie de servicii suplimentare.

Astfel, turistii care vor opta pentru un city break in Constanta vor putea vizita principalele atractii turistice din oras si vor putea savura preparate traditionale din peste si fructe de mare, pe baza unui voucher distribuit de agentiile de turism inscrise in program.
Tarifele propuse variaza intre 130 lei ( la unitati de cazare de 2 stele), 180 lei ( la 3 stele) si 210 ron ( la 4 stele), pret /pachet/persoana (cazare in camera dubla).

Restaurantele cu specific pescaresc inscrise in acest program sunt: Aqua by the Sea, Lamal, Navis si Reyna din Portul Tomis si Pescaria lui Matei din Agigea.

Turistii au acces gratuit la Muzeul de Arta, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Militar National, Cetatea Histria si Monumentul de la Adamclisi si beneficiaza de tarife reduse cu 50% la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii si la Muzeul Marinei Romane.

Asociatia Litoral-Delta Dunarii va promova intens acest program special, ce face parte din campania "Vacanta in tara mea", derulata de Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica, in parteneriat cu Patronatul ANAT.

Programul este disponibil prin intermediul agentiilor de turism membre ANAT. Lista hotelurilor si agentiilor participante vor fi disponibile incepand de vineri, 9 octombrie, pe site-ul www.anat.ro si https://www.facebook.com/Asociatia-Litoral-Delta-Dunarii

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral-Delta Dunarii: "Odata cu incheierea sezonului de litoral, a venit momentul sa ne indreptam atentia spre transformarea orasului Constanta intr-o destinatie turistica de 12 luni pe an. Propunem in premiera romanilor sa descopere orasele Romaniei in varianta de city break, si nu doar orasele europene, asa cum sunt obisnuiti. Ca noutate absoluta, pachetul include nu doar cazare cu mic dejun, ci si un voucher de intrare la atractiile turistice din judet, si un dejun de midii de Marea Neagra, ce va fi servit la restaurantele pescaresti din Constanta si din judet inscrise in program! Ca o componenta de educatie, vrem sa ii convingem pe romani sa manance peste si fructe de mare proaspete, din Marea Neagra, acasa, in Romania!".

Data stire: 12 octombrie 2015
Categorie: Diverse
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Asociatia Litoral-Delta Dunarii

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

TTR februarie 2021 online

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!