Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - FlixBus isi extinde reteaua in Ucraina

FlixBus isi extinde reteaua in Ucraina

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Transport autocar
FlixBus isi extinde reteaua in Ucraina
++ FlixBus și-a extins rețeaua în Ucraina și a deschis un birou propriu în Kiev
++ Autocarele verzi vor conecta Ucraina cu Polonia, Germania, Republica Cehă, Austria și Ungaria
++ Principalele orașe din care urmează să se opereze curse FlixBus sunt Harkiv, Dnipro, Odesa și Liov

București, 21.06.2019 – FlixBus, unul dintre cele mai importante startup-uri de mobilitate din Europa, și-a extins rețeaua în Ucraina și a deschis un birou propriu în Kiev.

„Serviciile de mobilitate conectează oamenii la întreaga Europă. În acest moment, FlixBus este prezent în 28 de țări europene și oferă pentru milioane de pasageri posibilitatea de a călători într-un mod accesibil și prietenos cu mediul, chiar și peste granițele internaționale.

Pătrunderea pe piața din Ucraina este un pas logic, mai ales raportat la rețeaua pe care o avem în acest moment, deoarece FlixBus este deja prezent și are succes în țările din apropiere“, a explicat André Schwämmlein, CEO și co-fondator FlixBus.


Rutele FlixBus din Ucraina
Reprezentanții companiei au anunțat planurile de extindere și principalele rute spre Polonia, Germania, Republica Cehă, Austria și Ungaria.

Pentru început, FlixBus va opera călătorii doar din Kiev deservind rute spre Germania (Berlin, Dreda, München, Leipzig, Stuttgart, Düsseldorf, Köln, Hanovra, Rostock, Karlsruhe, Stuttgart), Ungaria (Budapesta), Polonia (Cracovia) și Austria (Viena). Principalele orașe din care urmează să se opereze curse FlixBus sunt Harkiv, Dnipro, Odesa și Liov.FlixBus are cea mai mare reţea de autocare interurbane din Europa, cu 350.000 de conexiuni zilnice către 2.000 de destinaţii din 29 de ţări. Din 2013, FlixBus a transportat 100 de milioane de pasageri la nivel global.

Data stire: 21 iunie 2019
Categorie: Transport autocar
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: FlixBus

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

TTR februarie 2021 online

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!