искать новости туризма

  • категория


Acasa - Stiri turism - Invitatie Forumul de Incoming VI 8 decembrie 2018

Invitatie Forumul de Incoming VI 8 decembrie 2018

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
категория: Forumul de Incoming
Invitatie Forumul de Incoming VI 8 decembrie 2018
Au mai ramas doar cateva zile in care va puteti rezerva un loc la Forumul de Incoming VI din Bucuresti organizat de InfoTravelRomania formular de inscriere

Cea de-a sase ediție a Forumului de Incoming, eveniment organizat de InfoTravelRomania.ro., va avea loc pe 8 decembrie 2018 la hotel Ramada Plaza din București. Evenimentul se adresează în primul rând agențiilor de turism specializate pe incoming (aducerea de turisti străini în România), experților și ghizilor de turism cât si unitatilor de cazare care își doresc oaspeți din străinătate.

“Scopul principal al acestui forum este să discutăm despre problemele incomingului din România și să căutăm împreună soluțiile, să încurajăm agențiile de turism să dezvolte un departament specializat de incoming, Nu în ultimul rând, să determinăm autoritățile să se implice mai mult, pentru că, până la urmă, incomingul înseamnă un export de servicii” declară Petre Dordea, fondatorul InfoTravelRomania.ro.

La această ediția a Forului de Incoming și-au anunțat deja participarea personalități de marcă din turismul românesc. Au confirmat prezenta ca speakeri: Prof Gerhard Skoff, Presedintele Comisiei de Turism a Dunării, Ministrul Turismului, Bgdan Trif, Nicolae Demetriade, Președintelr ANAT, Simion Giurcă- șeful biroului de promovare a României la Viena (Austria), timp de peste 20 ani, Adrian Voican, director Bibi Touring, Valentina Saygo, fondator Ask for Tax Free, Alex Filip.

“Când am organizat prima ediție a Forumului de Incoming, acum patru ani, în 2014, o mare personalitate din turism spunea că sunt maxim 20 agenții de turism care fac incoming. Acum, după patru ani, avem 70 de agenții de turism specializate pe activitatea de incoming sau care au departamente dedicate. Iată ca Forumul si-a atins scopul inițial: acela de a încuraja agențiile de turism să se implice în aducerea de turiști străini în România,să facă incoming”, mai spune Petre Dordea.

Conferința va avea loc la Hotel Ramada PLAZA (fostul hotel TURIST), Bucuresti. Str. Poligrafiei nr. 3-5, Sectorul 1, Bucuresti, începând cu ora 10.00.
Coordonate GPS: 44.480317, 26.062169.

Plasat in nordul Capitalei, la 10 km de aeroportul International Henri Coanda, in mijlocul zonei de afaceri si la doar cateva minute de centrul orasului, in apropierea Targului Romexpo, Ramada Parc Bucuresti ofera o atmosfera ideala pentru calatorii de afaceri si cele mai bune facilitati pentru desfasurarea acestora.

Detalii despre programul conferinței aici pe site.

дата новости: 22 noiembrie 2018
категория: Forumul de Incoming
автор: InfoTravelRomania
источник: InfoTravelRomania

Комментарии на странице: