Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Lista celor 22 de tari din Europa unde poti calatori

Lista celor 22 de tari din Europa unde poti calatori

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: International
Lista celor 22 de tari din Europa unde poti calatori
Stop restricții! De la ora 12 noaptea, românii pot zbura în toate colțurile continentului, ca pe vremea dinaintea pandemiei.

Prin Hotărârea nr 31/ 22.06.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență s-a permis reluarea zborurilor, începând din această seară, către următoarele țări: Italia, Franța, Finlanda, Estonia și Irlanda. Din 15 iunie, autoritățile române incluseseră 17 state în Zona Verde. Lista întocmită de Institutul Naţional de Sănătate Publică cuprinde statele Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Elveția, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia și Ungaria. Astfel, totalul a ajuns la 22.

În aceste țări românii pot călătorii fără grija că la reîntoarcere vor mai petrece 14 zile în izolare sau carantină. Cu condiția să nu tușească și să nu aibă febră, altfel spus să fie asimptomatici. Așa că pot deja să-și planifice concediile departe de casă.

În continuare, rămân în zona galbenă Marea Britanie, Turcia, Belgia, Olanda și Spania. Speram ca si Turcia sa intre in zona verde cat mai repede cu putinta.

Data stire: 23 iunie 2020
Categorie: International
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

TTR februarie 2021 online

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!