Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Pensiunea Chez-Marie Brates Neamt o noua atractie pe harta turismului romanesc

Pensiunea Chez-Marie Brates Neamt o noua atractie pe harta turismului romanesc

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Turism rural
Pensiunea Chez-Marie Brates Neamt o noua atractie pe harta turismului romanesc
Ospitalitatea şi tradiţiile s-au prins în horă cu eleganţa şi confortul, la Pensiunea "Chez Marie" din satul Brateş, în pitorescul ţinut nemţean.

Marţi, 6 August 2019, porţile pensiunii “Chez Marie” s-au deschis pentru a primi oaspeţi şi invitaţi de seamă, sosiţi să descopere serviciile pensiunii “Chez-Marie”.

“Turişti din întreaga ţară sau de peste hotare pot descoperi frumuseţile Văii Tarcăului, optând pentru un sejur la “Chez Marie”. Aceştia vor primi pe lângă natură…ospitalitate, gastronomie, tihnă, tradiţie şi servicii de calitate. Mi-am propus să conturăm toate aceste detalii într-un concept ce se doreşte a fi reprezentativ mulţi ani de acum înainte pentru serviciile pensiunii noastre, dar şi pentru definirea Văii Tarcăului drept o destinaţie turistică. Cu toate ca vin din Iasi, aici, la Brates, ma simt acasa”, declară doamna Maria Vacaru, proprietar.

Domnul Iulian Gaina, primar Tarcau, membri ANTREC, profesionişti şi agenţi din turism, ghizi de turism, presă scrisă, TV şi Radio, bloggeri, meşteri populari alături de alţi invitaţi s-au bucurat de o primire ce face mare cinste meleagurilor nemţene.

“Mi-am propus ca prin investitii sa facem din Tarcau o destinatie turistica, dorindu-ne sa realizam un traseu de Mocanita, partie de schi si trasee de cicloturism” a declarat Iulian Gaina, primar Tarcau.

“Sunt bucuroasa ca in Tinutul Neamtului, una dintre zonele mele preferate, a aparut aceasta pensiune - etalon, diversificand oferta ANTREC. Doresc s-o felicit pe doamna Maria Vacaru pentru perseverenta cu care a realizat acest proiect", declară doamna Maria Stoian - președinte fondator ANTREC România.

"Experientele de vacanta ale pensiunii “Chez Marie”vin sa completeze specificul destinatiei turistice Valea Tarcaului, o zona incarcata de traditie, natura si credinta in Neamt” a declarat Misu Chiruc - presedinte ANTREC Neamt.

“Stiind dorinta Mariei Vacaru de atatia ani, sunt bucuroasa ca astazi visul ei a devenit o realitate iar rezultatele se vad… pe harta turismului romanesc”, a afirmat doamna Ana Onica - presedinte ANTREC Iasi.

Şi cum serviciile de excepţie ale pensiunii nemţene se împletesc armonios cu specificul local n-au lipsit demonstraţiile şi degustările de gastronomie tradiţională - berbecut la protap, gulas de caprioara, pastrav in harzov, poale in brau, zacusca de hribi - expoziţii de meşteşuguri populare - Ionela si Costel Lungu din Humulesti - momente artistice de muzică simfonica şi folclor - ingrediente ce-au contribuit la succesul evenimentului.

Valea Tarcăului a răsunat a voie bună!

Ce puteţi găsi la pensiunea “Chez Marie” din Brateş?

Pensiunea "Chez Marie", situată în localitatea Brateş, com. Tarcău la 35 km de municipiul Piatra Neamţ, propune un pachet turistic care deserveşte tuturor categoriilor de turişti, fie că vorbim de turişti individuali, familii, grupuri organizate, sau de segmentul corporate. Facilităţile şi serviciile pensiunii se vor plia pe nevoile generale ale acestora.

Clasificată cu 3 margarete, Pensiunea “Chez-Marie” dispune de o capacitate de cazare de 36 locuri şi facilităţi precum: piscină interioară cu saună şi jacuzzi, spaţiu de joacă pentru copii, spaţiu pentru grătar, sală de forţă, masă de biliard, sală pentru cursuri, prezentări şi seminarii, teren de tenis, internet WiFi, parcare păzită şi biciclete. Restaurantul deserveşte unui total de 80 de persoane, servind preparate cu produse locale dar şi din bucătăria internaţională.

Obiective şi trasee tematice în apropiere:

- Mănăstiri şi schituri : Mănăstirea Sihastria Tărcăului, Mănăstirea Pângăraţi, Schitul Brateş;

- Cetatea Neamţ, Curtea Domnească;

- Muzeul de artă “Iulia Hălăucescu”;

- Rezervaţia forestieră Goşman, Rezervaţia faunistică Brateş, Cascada şi Cheile Bolovănişului;

- Traseu de Hiking în zona Tarcău-Brateş

- Lacul Roşu şi cheile Bicazului.

Cum ajungi la Pensiunea “Chez Marie”?

Comuna Tarcău se află în sud-vestul judeţului Neamţ, la limita cu judeţul Bacău, în zona munţilor Tarcăului, pe malurile Bistriţei şi-ale afluentului acesteia, Tarcăul. Este străbătută de şoseaua naţională DN15, care leagă Piatra-Neamţ de Topliţa. Poţi ajunge la pensiunea “Chez Marie” din Piatra Neamţ spre Bicaz,. Pe DN15, la 1 km de Bicaz, se desparte un un drum secundar, D135, reabilitat recent, către Ardeluta. La 10 km de această intersecţie se găseşte pe partea dreapta Pensiunea “Chez Marie”.

Pensiunea “Chez Marie”

Brateş, DC 135, Tarcău, judeţul Neamţ

0766.439.537 – doamna Maria Văcaru

https://www.pensiuneachezmarie.ro/

#ANTREC #ChezMarie #Turismrural #vacantelatara #vacantecufarmec #VisitNeamt

Data stire: 8 august 2019
Categorie: Turism rural
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: ANTREC

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!