Cauta stire turism

  • Categorie


InfoTravelRomania platforma turism
Acasa - Stiri turism - Plajele extinse sunt pline de reclamatii
romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Litoral Romania
Plajele extinse sunt pline de reclamatii
Plajele extinse pline de reclamatii: plaja prea lunga, apa adanca la 5 m, nisipul plin de scoici. Sursa foto: Ovidiu Oprea.

Operatorii plajelor din Mamaia ameninta ca vor renunta la contractele cu statul.

Extinderea plajei din statiunea Mamaia este acuzata ca ar fi distrus turismul, iar oamenii de afaceri de pe litoral, care gestioneaza plaje, incep sa ameninte ca vor rupe contractele cu statul.

Primul investitor a notificat deja Apele Romane ca renunta la contractul plajei pentru ca nu-si poate continua activitatea. Totul, dupa ce turistii s-au plans ca apa este prea adanca, sezlongurile sunt prea departe de mal, iar nisipul adus pe plaja nu mai este fin.

Cele mai mari necazuri sunt in Mamaia Nord. Clientii nu doresc sa stea pe zona de faleza, in conditiile in care apa este la 300 de metri distanta si ca sa ajungi la ea, este un calvar.

Afaceristii de pe litoral isi pierd clientii, in conditiile in care multi turisti prefera sa mearga la plaja in Navodari. In urma lucrarilor de extindere, statiunea Mamaia are din acest sezon estival o suprafata de plaja noua de peste 50 de hectare.

Citeste mai mult

Data stire: 20 iulie 2021
Categorie: Litoral Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Rhn.ro

Comentarii despre pagina:

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta