Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Turismul începe sa își revină in China!

Turismul începe sa își revină in China!

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: International
Turismul începe sa își revină in China!
Luminita de la capătul tunelului.
Turismul începe sa își revină in China!

In timp ce in Romania, după faza de negare si de furie, tot mai multi cunoscuți par ca intra in faza de depresie “nu o sa ne revenim nici in jumătate de an sau un an”, “nu mai am speranțe sa rezist, Guvernul nu ne ajuta deloc!” iata ca la capătul lumii, in China stațiunile își revin, elevii reîncep școlile, turismul isi reia activitatea încet încet.

Conform ministrului chinez pentru cultura si turism, Gao Zheng, 3.714 centre naționale de turism de prima mana si-au reluat operațiunile si s-au redeschis pentru public la data de 16 Martie.

Cel mai rapid si puternic reviriment are loc in zona turistica Sanya din provincia Hainan.Deja, la 11 Martie, peste 25.000 angajati s-au întors la munca in mai multe stațiuni din Sanya. Hotelurile, centrele de divertisment si serviciile de catering își revin din ce in ce mai mult.

Tao Yi, reprezentant pentru Vanzari si marketing la Atlantis Sanya a comunicat strategii de creștere rapida, precum pachete de grup pentru familii. Deja in stațiune au ajuns 74.000 de vizitatori, după redeschidere.

După aproape o luna de închidere completa, de pe 26 Ianuarie pana pe 20 Februarie, 34 de stațiuni s-au redeschis in China. Turismul de sănătate e printre primele sectoare care își revine după criza.

Totuși, viata de după Coronavirus e diferită. Numărul zilnic al vizitatorilor in muzee este limitat iar rezervările se fac online.

Estimarea la zi este ca nivelul revenirii, de la zero, este deja de 30% si se îmbunătățește tot mai mult!

(sursa: travel review)

Sa fim deci optimiști.

Data stire: 24 martie 2020
Categorie: International
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!