Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Va invitam la Forumul de Incoming editia a VII a 07 decembrie 2019

Va invitam la Forumul de Incoming editia a VII a 07 decembrie 2019

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Forumul de Incoming
Va invitam la Forumul de Incoming editia a VII a 07 decembrie 2019
Pe 7 decembrie Hotelul Ramada Plaza (fostul Turist) din București va găzdui a 7-a ediție a Forumului de Incoming. Organizată de către  InfoTravelRomania, ea va reuni peste 100 de participanți (ghizi turism, agenti de turism, hotelieri, organizatori de evenimente, transportatori, editori de turism etc). Sponsorii evenimentului sunt Karpaten Turism, Travel Maker, partener Direct Aeroport, cu sprijinul Clubului Presei de Turism - FIJET România.

Forumul și-a dorit încă de la prima ediție să încurajeze agențiile de turism (la ora aceasta pe piața românească activează peste 70 de agenții specializate pe acest segment) pentru a dezvolta activitățile de Incoming.

Și-au anunțat participarea în calitate de speakeri oficiali, experți și specialiști ai turismului, printre care:Răzvan Pârjol - Secretar de stat pe probleme de turism, Călin Ile - Președinte FIHR, Nicolae Demetriade – Președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România, Simion Giurcă, consultant internațional, fost director al Biroului de promovare a României la Viena (Austria), director al departamentului turistic al ”Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii”, Adrian Voican, președintele Asociației de promovare și dezvoltare turistică (APDT) Prahova și al agenției Bibi Touring, Valentina Saygo, liderul firmei Ask for Tax Free, Marcel Anghel - fost șef al birouui de promovare al României la Beijing (China), Gabriel Burduja (Karpaten Turism), Oancia Marian (Zig Zag România) etc.


”Dorim ca și la această ediție să convingem autoritățile și mediul de afaceri din turism să se implice mai consistent, în dezvoltarea incoming-ului. Potențialul României este încă puțin exploatat ca ”marfă” de export. Conform unor evaluări ale specialiștilor România ar putea câștiga din turism circa 20 de miliarde de euro anual, iar aportul la PIB ar putea ajunge la la aproape 20%.

Mai multe detalii gasiti aici. Formularul de inscriere il gasiti aici.


Din altă perspectivă mi-aș dori ca Forumul de Incoming, singurul eveniment de acest gen din România -, să fie susținut de mai mulți parteneri economici, fapt ce ar marca momentul trecerii de la ambiții personale la lucruri constructive. Știm că e greu, dar noi construim cu răbdare” – a declarat Petre Dordea, directorul general al InfoTravelRomania.
 
Moderatorul evenimentului este scriitorul și editorul de turism Marian Constantinescu. Vor fi organizate de asemenea concursuri și tombolă cu premii turistice.

Data stire: 29 noiembrie 2019
Categorie: Forumul de Incoming
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!