Buscando noticias de turismo

  • Categoria


Acasa - Stiri turism - Venetia a introdus taxa de vizitare de la 1 ianuarie 2019

Venetia a introdus taxa de vizitare de la 1 ianuarie 2019

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categoria: Diverse
Venetia a introdus taxa de vizitare de la 1 ianuarie 2019
Venetia a luat masuri pentru supraaglomerarea orasului: incepand din 2019 exista o taxa de vizitare a orasului intre 2,5 si 10 euro/ persoana.

Autoritățile orasului Viena au ales să aducă mai mulți bani la bugetul local, dar și să limiteze numărul de turiști, prin introducerea unei taxe mai mari de vizitare a acestuia.

Aceasta fiind una dintre noile măsuri luate de statul italian odată cu adoptarea bugetului pentru 2019. În prezent, vizitatorii plătesc o taxă de oraş de 1,5 euro, pentru fiecare noapte petrecută la un hotel sau apartament închiriat.

Noua măsură autorizează oraşul să o înlocuiască pe aceasta cu o taxă de intrare – oricine vizitează oraşul pentru o zi sau câteva ore va trebui, de asemenea, să plătească.

Se estimează că, astfel, vor fi strânşi aproximativ 50 de milioane de euro anual, cu 20 de milioane de euro mai mult decât în prezent. Turiştii vor fi taxaţi de la 2,5 euro la 10 euro, potrivit La Repubblica. În 2017, peste 10 milioane de turişti au petrecut cel puţin o noapte într-un hotel din Veneţia. Dacă sunt luaţi în calcul şi oamenii care au petrecut mai puţin de o zi aici, numărul turiştilor ajunge la 27 de milioane.

Galeria de fotos
Fecha de noticias: 3 ianuarie 2019
Categoria: Diverse
Autor: InfoTravelRomania
Fuente: Libertatea.ro

Comentarios en la pagina:

vacante in Romania