Selecteaza agentie turism

  • Agentie


Acasa - Agentii de turism din Romania - Agentie turism Holiday Boutique

Agentie turism Holiday Boutique

Logo agentie turism Holiday Boutique

Holiday Boutique

Agentia de turism ORGANIZATOARE Holiday Boutique vine in intampinarea turistilor cu vacante si calatorii inedite, unde calitatea serviciilor de turism oferite ne este calauza din anul 2014. Ne-am lansat in urma cu 5 ani, ca agentie de turism TOUROPERATOARE si avem pachete turistice proprii, de care suntem direct raspunzatori. In felul acesta reusim sa mentinem calitatea serviciilor oferite turistilor si clientilor corporate.

Circuite cu autocarul sau cu avionul, city break cu ghid, excursii de o zi in Romania si Bulgaria, Litoral Romania, minivacante in Romania si Bulgaria, precum si excursii de o zi cu avionul, cu toate aceste produse turistice chic, Holiday Boutique va asteapta cu drag sa calatorim impreuna!

Holiday Boutique ofera exclusiv pe piata turistica din Romania ONE DAY TRIP BY PLANE. Am inceput in 2016 excursii de o zi cu avionul la Roma, Londra, Milano, am continuat in 2017 si 2018 cu noi destinatii: Lacul Como, Glasgow si Bergamo, iar pentru 2019 am pregatit si alte excursii la fel de frumoase!

Vacanta este cea mai frumoasa perioada din cursul anului. Vacanta este momentul de relaxare, de cunoastere, de iubire si de ce nu, de socializare.

Holiday Boutique are grija de vacanta ta! Holiday Boutique te trimite doar in destinatii si hoteluri testate, vizitate si foarte bine alese pentru ca vacanta ta sa fie una de neuitat, in Romania sau in strainatate.

Holiday Boutique ofera pachete de vacanta pentru tine, prietenii tai si familia ta: circuit, city break, sejur sau un sfarsit de saptamana intr-una din destinatiile verificate in prealabil.

Holiday Boutique ofera si servicii corporate: team building, conferinta, intalnire sau petrecere tematica!

Circuitele culturale vin in intampinarea turistilor nostri pentru a le oferi acestora vizite deosebite. Oferim turistilor atat circuite cu avionul, dar si cu autocarul!

De ce un Circuit Holiday Boutique?

Destinatiile operate de Holiday Boutique sunt „testate” si venim mereu cu imbunatatiri, in functie de noutatile destinatiei.
Ghizi specializati pe circuitul propus de Holiday Boutique.
Ghizi locali vorbitori de limba romana (in cazul in care ghidul local este vorbitor de limba engleza, ghidul insotitor va efectua traducerea in timp real).
In fiecare destinatie agentiile locale sunt cele care ne sustin activitatea si intregesc calitatea serviciilor pe care Holiday Boutique le ofera turistilor.

Circuitele Holiday Boutique cu autocarul sunt concepute pentru a nu obosi turistii, vizite lejere si timp liber pentru a savura destinatiile
Autocarele sunt moderne si confortabile, iar soferii profesionisti cunosc foarte bine destinatiile

Circuitele culturale Holiday Boutique „se intampla” atunci cand in destinatia aleasa se intampla un eveniment deosebit dar sunt si cateva recomandari din partea Agentiei de Turism Holiday Boutique:

Olanda Avion in perioada de inflorire a lalelelor si perioada in care cea mai mare gradina de flori din lume – Keukenhof – este deschisa: Aprilie si Mai
Rusia Avion in perioada noptilor albe – cea mai cautata perioada pentru Moscova si St Petersburg: Iunie
CITY BREAK CU GHID: Paris, Disneyland, Roma, Castelele Romei, Castele Milaneze, Madrid, Malmo-Copenhaga, Helsinki-Tallin, Matera-Alberobello, Venezia Carnaval – programe turistice inedite!
Anglia Scotia Irlanda Avion – cele mai fascinante castele din Europa
Paste 2019 – Portugalia avion si Grecia autocar
Piete si Targuri de Craciun
Revelion 2020 – Istanbul autocar/avion si Sibiel – traditii romanesti
Date de contact
Localitate: Bucuresti
Adresa agentie: Str. Luncsoara nr. 5 bloc 75 parter interfon 2C sector 2 BUCURESTI
Persoana de contact: Alexandra Lazarescu
Functie: Manager
Telefon: 0742.05.15.35
Email: office [AT] holidayboutique.ro
Website: www.holidayboutique.ro
Facebook:
Membru ANAT: Nu
Membru PNAT: Nu
Firma asigurare: Gerroma
Numar asigurare: 2998/11.02.2019
Data eliberare asigurare: 2019-02-11
Numar licenta: 1461
Data eliberare licenta: 2019-03-13
Licenta agentie turism Holiday Boutique


Galerie imagini


Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

TTR februarie 2021 online

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!