-
Bilete autocar
-
Bilete avion
|
ARROW BUSINESS TRAVEL
21 ,Putul lui Zamfir Street ,sector 1[ near P-ta Dorobanti ] ,
Bucharest, Romania.
Tel/Fax : + 4 - 021 - 233.90.44 | 233.90.45| office@abtravel.ro
| www.abtravel.ro
REVELION 2009 BRAN - PENSIUNEA PAPPACABANA
REVELION 2009 PENSIUNEA PAPPACABANA
Perioada 30 decembrie 2008 – 04 ianuarie 2009
Tarif: 1620 RON/persoana/pachet servicii
Pachetul include:
6 zile şi 5 nopţi cazare;
Regim pensiune completă;
Cina festivă de revelion;
Petrecere cu karaoke romanesc si international si foc de tabara in seara de revelion;
Bonuri valorice in valoare de 100 de RON/persoana (pentru bauturi de la bar).
Pentru copii, se percep următoarele tarife:
copiii până în 7 ani – tarif 20% din valoarea pachetului
copiii între 7 şi 14 ani – tarif 50% din valoarea pachetului
copiii între 14 şi 18 ani – tarif 70% din valoarea pachetului
Pachetul este valabil doar pentru grupuri organizate (minim 32 de persoane adulte). In pachet nu sunt incluse produsele de la bar, cu exceptia celor incluse in meniu. Pentru preferinte in ceea ce priveste bauturile de la bar, se vor folosi bonurile valorice. Dupa epuizarea bonurilor valorice, comenzile se vor face la pretul de restaurant.
In restaurant şi în spaţiile comune Pensiunii Pappacabana nu este permis consumul de băuturi sau mâncăruri procurate din afara pensiunii.
Pentru rezervare, se achită un avans de 50% din valoarea pachetului ce constituie o garanţie a rezervării şi este nerambursabil.
Cazarea începe cu ora 14.00 şi se termină la ora 12.00 Pensiunea Pappacabana nu se face răspunzătoare pentru eventuale accidentări sau eventuale calamităţi naturale, înzăpeziri sau diverse lucrări care ar putea cauza blocarea traficului rutier sau alimentarea cu electricitate.
Vă mulţumim şi vă aşteptăm pentru a petrece un Revelion de neuitat!
- MENIU -
ziua 1 – 30.12.2008
Cina
Gustare calda - ficatei de pasare, snitel de pui, peste pane, castraveti murati
Pastrama de oaie cu mamaliguta
Desert – clatite (la alegere) cu ciocolata, dulceata, branza cu stafide
Apa minerala sau plata 0,5 l
ziua 2 – 31.12.2008
Mic dejun
Cafea expresso lavazza
Omleta cu sunca si cascaval, branza de burduf, rosie, ceapa rosie
Lapte sau ceai
Unt
Gem sau miere
Pranz
Ciorbita taraneasca (la alegere) de burta, pui, porc, perisoare, legume, vita
Mixt grille cu pulpa de pui, pastrama de oaie si carnaciori, garnitura de cartofi prajiti si salata de muraturi taranesti
Desert – salata de fructe
Cina festiva
Tuica fiarta + sorici
Gustare rece (toba, lebar, caltabos, chiftelute, telemea de oaie, rosie umpluta cu salata de vinete, ardei, castravete, ceapa rosie, masline, icre)
Salata de boeuf
Piftie de porc
Sarmalute cu mamaliguta, smantana si ardei iute
Vin fiert cu scortisoara
Mixt grille - piept de pui, ceafa de porc, coaste de porc, carnati de porc
Garnitura de cartofi taranesti cu salata de muraturi taranesti
Desert – tort, cozonac si prajituri de casa
Apa plata sau minerala 0.5 l
Sampanie
ziua 3 – 01.01.2009
Pranz
Ciorbita taraneasca de potroace
Varza calita ( murata) cu ciolan afumat
Desert – salata de fructe
Cina
Tuica fiarta
Gustare rece (toba, lebar, caltabos, chiftelute, telemea de oaie, branza de burduf, rosie, ardei, castravete, ceapa rosie, masline, ou umplut)
Pastrav prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi
Gratar – frigarui de porc si pulpe de pui cu garnitura de cartofi taranesti si salata de
varza alba
Desert – papanasi
Apa plata sau minerala 0.5 l
ziua 4 – 02.01.2009
-Mic dejun
Cafea expresso lavazza
Ochiuri la capac
Cremwursti si mustar
Lapte sau ceai
Unt
Gem sau miere
Pranz
Ciorbita taraneasca de fasole cu costita afumata
Gordon bleu cu garnitura de cartofi prajiti si salata de muraturi taranesti
Desert – cozonac si prajituri de casa
Cina
Tuica fiarta + sorici
Gustare rece (muschi file, chiftelute, sunculita taraneasca, branza de burduf, rosie, castravete, ardei, ceapa rosie, telemea de oaie, masline, cascaval afumat, carnaciori, icre)
Gratar – ceafa de porc si pulpe de pui cu garnitura de cartofi taranesti si salata de varza murata
Desert – fructe proaspete
Apa plata sau minerala 0.5 l
ziua 5 – 03.01.2008
Mic dejun
Cafea expresso lavazza
Oua fierte, sunculita taraneasca, branza de burduf, ceapa rosie, rosie
Lapte sau ceai
Unt
Gem sau miere
Pranz
Ciorbita taraneasca de perisoare (cu zeama de varza)
Snitel de pui cu garnitura de orez sarbesc si salata asortata de muraturi
Desert – clatite (la alegere) cu ciocolata, dulceata sau branza
Cina
Gratar – pulpe de pui
Garnitura – piure de cartofi si salata asortata
Desert – prajituri de casa si fructe proaspete
Apa minerala sau plata
ziua 6 – 04.01.2008
Mic dejun
Cafea expresso lavazza
Gustare traditionala (sunculita taraneasca, branza de burduf, rosie, ceapa rosie)
Lapte sau ceai
Unt
Gem sau miere
Pranz
Ciorbita taraneasca de potroace (cu zeama de varza)
Chiftelute marinate cu garnitura de piure de cartofi si salata de muraturi taranesti
Desert – clatite (la alegere) cu ciocolata, dulceata sau branza
|