Sistem audio ghizi de inchiriat

Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
AGI - Asociatia Ghizilor InfoTravelRomania

Acasa - Evenimente turism - Expozitia FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO 16-18 noiembrie 2024 Hala Laminor Bucuresti

Expozitia FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO 16-18 noiembrie 2024 Hala Laminor Bucuresti

Categorie eveniment: Expozitie
Localitate: Bucuresti, judetul BUCURESTI, Romania

FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO 2024
16-18 noiembrie 2024 - Bucuresti, Hala Laminor

FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO, Bucuresti, Editia a IV a a unicului târg international B2B din Romania si din S-E-ul Europei dedicat Horeca si Retail.

FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO poate fi considerat cu usurinta evenimentul asteptat de intreaga industrie Horeca, dar si motivul transformarii Halei Laminor in locul de intâlnire al profesionistilor care activeaza in domeniu in Europa de Sud-Est. A treia editie s-a desfasurat pe durata a 3 zile pline pentru expozantii care s-au pregatit din timp sa impresioneze potentiali parteneri de afaceri români si internationali si s-a bucurat de un numar impresionant de nu mai putin de 10.000 de vizitatori..

FoodService & Hospitality Expo este singurul târg specializat din tara noastra care ofera acces la o gama larga de solutii pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a unei afaceri in Horeca si un loc in care profesionistii din industriile Horeca si ospitalitate pot sa-si promoveze serviciile si produsele. Accesul la FoodService & Hospitality Expo 2023 a fost permis profesionistilor care activeaza in aceste domenii prin inregistrare prealabila pe site-ul evenimentului.

Mai multe detalii
Perioada: 16 noiembrie 2024 - 18 noiembrie 2024
Numar participanti: 5000
Organizator: Horeca Insight
Taxa de participare:

Comentarii despre pagina: