Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Clisura Dunarii poate deveni unul dintre cele mai importante puncte de atractie pentru turistii straini

Clisura Dunarii poate deveni unul dintre cele mai importante puncte de atractie pentru turistii straini

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Romania
Clisura Dunarii poate deveni unul dintre cele mai importante puncte de atractie pentru turistii straini
Marius Cristescu: Clisura Dunarii poate deveni unul dintre cele mai importante puncte de atractie pentru turistii straini daca statul ar investi in aceasta zona.

Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Romania, aflat mai mereu in primele zece pozitii in topul celor mai bogati romani,

Omul de afaceri Marius Cristescu, crede ca Clisura Dunarii, unul dintre cele mai pitoresti locuri din Romania, ar putea deveni si unul dintre cele mai importante puncte de atractie pentru turistii straini daca statul ar investi in doua porturi turistice, cu puncte vamale, astfel incat strainii care vin pe croaziere sa poata debarca si face excursii de o zi in zona.

Acesta apreciaza ca judetele Caras-Severin si Mehedinti si-ar dubla numarul de turisti in primul an dupa aceste investitii.

„Clisura Dunarii poate fi la fel de importanta pentru turismul Romanesc precum Marea Neagra, pentru ca lungimea Dunarii in acea zona, de la intrarea in tara pana la Portile de Fier, depaseste lungimea litoralului romanesc. Clisura poate fi viitorul El Dorado al turismului romanesc daca statul va face in zona doua porturi turistice, cu puncte vamale, astfel incat strainii care vin pe croaziere pe Dunare sa poata cobora si sa poata face excursii de o zi", a declarat Marius Cristescu.

Clisura Dunarii, sustine Cristescu, este considerata la nivel european drept cel mai frumos loc de parcursul unui rau de pe continent, dar, cu toate acestea, Romania nu stie sa atraga in zona turistii straini.

Data stire: 13 mai 2019
Categorie: Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Profit.ro

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!